vineri, 8 aprilie 2011

Cadavru defect!

 Si pare mort, il inchid intr-o cutie...nu are aer,se sufoca
isi simte inima batand..'tik-tak'....pulsul creste...si creste
se zbate...zgarie cutia...degetele iy sangereaza unghile se exfoliaza apoi usor  se rup iy cad il ustura. il doare dar suporta ,incearca sa iasa la suprafata.... ameteala il cuprinde simte cum interiorul se  micsoreaza,plamanii nu'i sunt de ajutor:X!!!
  Tipa cu putere... sperand ca cineva il va auzi si il va scoate la suprafata si .iy va reda libertatea..!
 Dar NU imposibil stau deasupra intinsa langa el si il ascult cum se zbate ,imi creste inima auzindul implorand, urland mai cu putede decat fiara... monstrul din el e slab lipsit de vointa... dar demonul din mine total diferit.. mult mai fericit ->:X!
  usor se linisteste, intelege ca nu poate iesii ,gandul iy zboara in trecut, amintirile il macina plange si isi smulge carnea de pe corp,ajunge la os nu'l doare e amortit
continua...
  Tipetele imi bat in timpan ca o toba care vesteste un rozboi, imi da fiori  inchid ochii si traiesc momentul:X
  ma incanta  chinul lui!:X
Moartea vine incet...incet il chiama iy soteste usor "vinoooo"...dar o ignora!
Moartea il tortureaza,gandul se rataceste  , isi aminteste de mine...iy soptesc: "O sa fi bine.in curand moartea vine te ia te duce , te iubeste nu o refuza.... oricum sti bine ca te amageste in felul ei!:X...
 gandestete bine..  moartea exista, nu ca opus, ci ca o parte a vietii... te asteapta o noua etapa......
 Intampin'o cu zambetul pe buze ,fi realist zambeste deschide'ti bratele larg si chiamo.. soptestei cuvinte dulci -> cuvinte care nu le'ai putut sopti la momentul potrivit .. acum pamantul te ingroapa il auzi cum cade peste tine iti da fiori  la fiecare bataie a lui  cand intra in contact cu  minunata ta cutie  noua ta casa noul tau  pat ! Este doar al tau! nimeni nu'o sa vrea sa ti'l ia vreodata... simtete confortabil!


... in curand vei fi doar un cadavru ,mutilat scapat de sub control...defect !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu